شاید استرالیا

بهمن ۴, ۱۳۹۵ at ۱:۴۱ ق.ظ

سال پیش بود که کم کم از نیوزلند به فکر استرالیا افتادم گفتم شاید شرایطش راحت تر باشه به خاطر همین توی انجمن applyabroad دنبال ویزاهای کارش گشتم

با توجه به اینکه من مدرک تحصیلی بالایی نداشتم ناامید شده بودم که یکی از اعضا بهم پیام خصوصی زد که میتونی با ۸ سال سابقه کار در زمینه کامپیوتر و بدون نیاز به مدرک تحصیلی بالا اقدام کنی برای استرالیا

امروز بعد یه سال گفتم ببینم چی میشه

 

نمیشه که فقط به فکر لاتری امریکا بود , اگه قراره هر سال شانسم رو با لاتاری امریکا امتحان کنم خب بهتره دنبال یه سری مدارک تحصیلی کوتاه مدت مثل مدارک فنی برم و یه چیزی داشته باشم که شاید یه زمانی به دردم بخوره

 

اگر کسی در مورد این نوع ویزای استرالیا اطلاعاتی داشت کامنت بزاره ، فکر میکنم ویزای ‎RPL‎ باشه

تهیه و تنظیم و تکمیل فرم PASA2.0 به عنوان Recognition Prior Learning) RPL) برای آن دسته از متخصصین کامپیوتر و شبکه که مدرک مهندسی مرتبط به کامپیوتر ندارند ولیکن با داشتن سابقه کار ۶ تا ۸ سال در این زمینه می خواهند در خواست ارزیابی به اداره مهندسی کامپیوتر استرالیا ACS (AustralianComputer Society) l ارائه نمایند.
RPL نشانگر سابقه کاری شما در حد قوی و قابل اثبات است که بتواند کمبود تحصیلات آکادمیک (دانشگاهی) شما را در زمینه کامپیوتر و فن آوری اطلاعات جبران نماید. این مجموعه از ۲ عدد گزارش کاری و گواهی اشتغال که در آن شرح وظایف شما ذکر گردیده باشد، رزومه حرفه ای و غیره تشکیل می شود. درRPL باید از مواردی که فراگرفته اید صحبت نمایید نه از کارهایی که انجام داده اید.

با تشکر